Over ons

ROWI is een straal- en constructiebedrijf met divisies in Baak en Gendt, Gelderland. Sinds de oprichting in 1978 heeft het bedrijf diverse ontwikkelingen doorgemaakt: vanaf 2010 beschikken wij over een moderne werkplaats van ca. 1500 m². Om grote producten te kunnen bewerken hebben wij een 10 ton bovenloopkraan tot onze beschikking.

ROWI Straalbedrijf B.V. is een professionele en betrouwbare dienstverlener op mobiel en stationair straalgebied. Wij zijn gespecialiseerd in het hogedruk waterstralen en beschikken daarnaast nog over een aantal stofvrij gritwagens.
Met gemotiveerd en vakkundig personeel zijn wij een flexibele partner. Doordat wij onze werktuigen telkens weer verder ontwikkelen behouden wij een voorsprong op de concurrentie.

Naast onze mobiele straalactiviteiten hebben wij op in Baak een straal- en conserveringafdeling. Met onze straalcabine (25m x 8m x 8m), metalliseer/schoopeer- en natlakafdeling kunnen we een totaalpakket aanbieden voor het (opnieuw) conserveren van al uw producten van klein tot groot.

ROWI Engineering B.V. onderscheidt zich in de markt door voor de klant specifieke producten te produceren van hoogwaardige kwaliteit. De laatste jaren richt het bedrijf zich op de transportsector, met name de carrosseriebouw. Sinds 2009 is ROWI Engineering importeur van het merk CORMACH laadkranen. Tevens produceren we vele diverse producten voor POL Heteren B.V. Onze monteurs beschikken over de benodigde lasdiploma’s, tevens zijn wij een erkend leerbedrijf.

Samen bieden ROWI Straalbedrijf en Engineering een totaalpakket van conservering en constructie.